Wednesday, July 20, 2011

Kinderdijk in the Winter


Over this 360-degree virtual city tour This virtual city tour is part of Hollandtoer.nl: the new interactive tourist guide of the Netherlands. Anyone who wants to come in Holland is the ideal preparation Hollandtoer.nl.

Over deze virtuele 360-graden stadstoer

Deze virtuele stadstoer is onderdeel van Hollandtoer.nl: de nieuwe interactieve toeristengids van Nederland. Iedereen die een bezoek wil brengen aan Holland vindt in Hollandtoer.nl de ideale voorbereiding.

Virtuele rondwandeling

Bezoekers van Hollandtoer.nl en de bijbehorende stadstoeren wandelen op een virtuele wijze door steden en worden daarbij langs alle toeristische trekpleisters geleid. Hierbij kan de bezoeker 360-graden om zich heen kijken. De toer beperkt zich niet alleen tot straten. De bezoeker krijgt tevens toegang tot karakteristieke musea, unieke winkels, sfeervolle restaurantjes, historische kerken en nog veel meer. De bezoeker kan ook erkende stadswandelingen maken of zelfs een eigen standswandeling samenstellen.

Onderdeel van O-Mega

Hollandtoer en bijbehorende stadstoeren zijn onderdeel van Thuredrecht Promotions dat door middel van 360-gradenfoto's alle steden en andere toeristische highlights in Nederland en op termijn ook in andere landen, in kaart brengt. Hollandtoer verzorgt tevens fotografie van en toeren voor bedrijven door middel van 360-gradenfotografie

No comments: