Wednesday, April 29, 2009

Saturday, April 25, 2009

Vox Maxima
































Last Friday on the yard of IHC Merwede in Kinderdijk, was the launch of the dredger Vox Maxima , for many years the best view to see it is on the other side of the river, in Ridderkerk, the old shipyard area of the Groot en van Vliet, now parking and arrival / departure of the Fast Ferry.

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver , op de werf van IHC Merwede in Kinderdijk ging het baggerschip de Vox Maxima te water , en toch is al jaren lang de beste plek om dit te aanschouwen aan de overkant van de rivier , in Ridderkerk op het oude terrein van de scheepswerf de Groot en van Vliet tegenwoordig parkeerplaats en aankomst/vertrek van de Fastferry .

Sunday, April 05, 2009

Saturday, April 04, 2009

Superstructure Aluship







Stond ik een enkele weer geleden op 'de Brug De Noord' te kijken naar het plaatsen van de opbouw op de Y706 , kwam ik op de Koopvaardijweb zie datum posts 15 en17 maart , de foto's tegen van de superstructure onderweg vanuit Polen (Aluship) naar Nederland , heb ze bewerkt met de photosticher van Fotocrib.
foto's via Marc Mazereeuw en FLYING FOCUS luchtfotografie

Wednesday, April 01, 2009

The Cartoonist


With Cartoonist you can make the best use of your creativity or just relieve stress by warping images of your friends and celebrities, downloads: 181, Size: 5.08 MB, License: freeware. Add a touch of humor to your photos with Cartoonist. Create caricatures easily. Now completely free!